Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/9613159

A kifogások nem égetnek kalóriát
A kifogások nem égetnek kalóriát
2 990 Ft

A kifogások nem égetnek kalóriát

A kifogások nem égetnek kalóriát
A kifogások nem égetnek kalóriát
Kiváló ajándék bármilyen alkalomra a mindent halogató, folyamatosan kifogásokkal élő ismerőseidnek, barátaidnak, családtagjaidnak. Főként ha pl.: edzésről van szó, ehhez a legideálisabb ajándék ez a "A kifogások nem égetnek kalóriát" feliratú bögre! Lepd meg vele kifogás kapitány barátodat és garantáltan nevetés lesz a vége!
Emellett tökéletes ajándék lehet kitartó, keményen edző ismerősödnek is, aki ezzel saját hozzáállását tudja ráragasztani az Őt körülvevőkre! ;)
 
Ha az ajándékozott személy kedvenc színe pl.: a piros, abban az esetben tudod más színnel is kérni a bögrén lévő feliratot. Ezt kérlek a vásárláshoz tartozó megjegyzés rovatba írd bele nekünk! Így a lehető legszemélyreszabottabb ajándékot adhatod. ;)


 A  mintát kérheted színes belsejű- fülű bögrére is, /lásd a képek között/ - ennek kiválasztásában nyújtunk egy kis segítséget, ugyanis csak olyan színek jelennek meg a lenyíló fülben, amelyek harmonizálnak az adott mintával.  A bögre magassága: 9cm
Átmérője: 8cm
Űrtartalma: 3dl
Anyaga: prémium minőségű kerámia   
A képeken - és a jóváhagyásra küldött mintákon - látható színek nagyban függ a monitor beállításodtól. A mintaképen látható szín árnyalataiban eltérhet a monitoron látható színektől.

 

2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 60 Ft
Adatok
Cikkszám
mug_613
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!