2024.07.11-től 2024.07.19-ig SZABADSÁGON leszünk,

a beérkezett rendeléseket csak 19-e után fogjuk tudni feldolgozni, teljesíteni.

Szabadság utáni első postázási nap 2024.07.22.

Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/9613159

Technológia

Digitális textilnyomtatás

Az egyedi pólók elkészítésénél direkt textilnyomtatást alkalmazunk, ami annyit jelent, hogy rögtön a pólóra nyomtatjuk a speciális textilfestéket. Fehér pólóknál közvetlenül a textilre kerül a festék, színes pólóknál egy szükséges előkezelés után egy fehér alap kerül nyomtatásra, majd arra kerül a színes festék nyomtatása. Rendkívül tartós, nem töredezik, sok színt és színátmenetet tartalmazó képek megjelenítésére kiválóan alkalmazható. Az egyedileg nyomtatható matricákhoz képest nagy előnye, hogy a minta nem egy műanyag hordozóra kerül felvitelre, hanem valódi textil festékkel közvetlenül a póló kerül megnyomtatásra, ennek köszönhetően kiválóan szellőzik.

Strasszozás

Kézzel készített egyedi strasszozás. Minden követ kézzel, egyesével helyezünk az alapanyagra, majd hőpréssel rávasaljuk. A strassz felületén lévő ragasztó megolvad és odaragad az alapanyaghoz. A többszáz darabos megrendelésekhez készülő mintákat automata strasszozógéppel készítjük el.

Pop-kitűző, jelvény

A jelvény látható része papír alapú amire az általad kívánt fénykép, grafika, szöveg kerül. A kép hordozó lemeze fém (általában alumínium), erre tesszük rá a képet, majd egy víztiszta védőfóliát feszítünk rá, ami az esőtől, párától és egyéb szennyeződésektől megvédi a kitűzőt. A jelvény a víztisztafóliától szép csillogást kap. A kitűző hátulján bekapcsolható rozsdamentes tű van, amellyel a jelvény a ruhára biztonságosan kitűzhető. A jelvény tartós, időtálló. Puha nedves ruhával tisztítható.

Szublimáció

Egy különleges festékkel felszerelt tintasugaras nyomtatóval, a transzfer papírra kinyomtatott képek és/vagy szövegek vihetők át változatos formájú és funkciójú tárgyakra. A szublimációs festékek olyan összetételűek, hogy hőhatásra, nyomás alatt szilárdból közvetlenül gázhalmazállapotba kerülnek. A 200°C körüli hőt és a nyomást hőpréssel lehet biztosítani. A gáz állapotú festéket egyes szintetikus felületek vonzzák. A festék-gőz beszivárog és megtapad a hordozó anyag felületén, így egy végleges és ellenálló kép jön létre, ami nem kopik és nem karcolódik.  Használható: speciális textil, póló, egérpad, bögre, poháralátétek, egyéb más szublimálható ajándéktárgyak, mint pl flitteres párnahuzat, tornazsák, pénztárca, kulcstartó, karácsonyfadísz, hűtőmágnes, fémkulacs, stb.