Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/9613159

A legjobb osztályfőnök / tanár - saját névvel (1db bögre)
A legjobb osztályfőnök / tanár - saját névvel (1db bögre)
2 990 Ft

A legjobb osztályfőnök / tanár - saját névvel (1db bögre)

Tökéletes ajándék a legszuperebb osztályfőnöknek, tanárnőknek ez a táblamintával és névvel, rövid személyes üzenettel ellátott kerámiabögre. Ideális ajándék születésnapra, névnapra, pedagógus napra, ballagásra vagy csak ha köszönetet mondanál egy versenyre való felkészítésért. 
 
A a bögrére kért nevet (pl.: XY néni/bácsi), osztályt (pl.: 8.a), dátumot (pl.: 2015-2019), illetve ha a mintán lévő feliratot szeretnéd módosítani, akkor azt a Megjegyzés rovatba írd be kérlek.
 

A kért módosítással elkészített mintáról nyomtatás előtt minden esetben küldünk neked e-mailben egy nézőképet elfogadásra!

 

A  mintát kérheted színes belsejű- fülű bögrére is, /lásd a képek között/ - ennek kiválasztásában nyújtunk egy kis segítséget, ugyanis csak olyan színek jelennek meg a lenyíló fülben, amelyek harmonizálnak az adott mintával.  


A bögre magassága: 9cm
Átmérője: 8cm
Űrtartalma: 3dl
Anyaga: prémium minőségű kerámia   A képeken - és a jóváhagyásra küldött mintákon - látható színek nagyban függ a monitor beállításodtól. A mintaképen látható szín árnyalataiban eltérhet a monitoron látható színektől.

 

2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 60 Ft
Adatok
Cikkszám
mug_813
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!