Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/9613159

Blog

Sok szeretettel köszöntünk a TeBögréd-webshopban!

TeBögréd-webshop
2020.01.21 22:22
Sok szeretettel köszöntünk a TeBögréd-webshopban!

Legyen a TeBögréd a legtutibb, igazán egyedi, névre szóló bögre. Fotó minőségű nyomatot készítünk a TeBögrédre, a te kívánságod szerinti, általad beküldött fényképről, grafikáról, vagy szövegről, majd szublimációs technikával felvisszük a speciálisan előkezelt FEHÉR kerámia bögre (3dl) felületére. Klasszikus bögre forma, amely remek ötlet lehet egyedi fényképes ajándékok tervezéséhez, ha egy személyre szóló különleges egyedi meglepetést szeretnél. A fényképes bögréinket ajánljuk minden alkalomra pl.: születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, évfordulóra, Karácsonyra, Valentin napra, vagy saját magadnak csak úgy, hogy mosolygósan induljon a napod! Egyedi bögréink tökéletesen megfelelnek céges bögrének vagy reklám bögrének promóciós célra.

 

Ajándékozz egyedi mintázatú bögrét születésnapra, névnapra, Valentin napra, esküvőkre, évfordulókra, Anyák napjára, Apák napjára, vagy éppen Karácsonyra!

Nincs is annál jobb, mint amikor karácsonykor összegyűlik a család és a meghitt estén átadjátok egymásnak az ajándékokat. Igen ám, de addig be kell szerezni mindenkinek az ajándékot, amire többnyire alig jut ideje az embernek, ráadásul gyakran ötleteknek is híján vagyunk.

Ha minket választasz, nincs más dolgod, mint kiválogatni a képeket, amiket szeretnél a bögréken látni és a többit mi elintézzük. Gondolj bele, milyen örömet okozhatsz a nagyinak az unokái fotójával díszített bögrével, vagy szüleidnek a viccesre sikerült családi fotóval vagy az első rajzod képével a bögrén. Fiataloknak rá tehetjük a kedvenc figurájuk, együttesük, youtuber sztárjuk képét, de a házi kedvencről készített fotóval is feldobhatjuk az egyedi bögrét.

Lehetőségeidnek csak a képzeleted szabhat határt!

Minden családtagodnak örömet szerezhetsz egy ilyen kedves és valóban személyre szóló ajándékkal. A bögre ajándékozást néhányan elcsépeltnek tartják, azonban egy személyes üzenettel vagy képpel azt sugallja, hogy az ajándékozott fontos ember számodra.

Ha egyedi meglepetést keresel, válaszd bögréinket!