Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/9613159

Blog

Az egyedi bögre szuper ajándék minden alkalomra!

TeBögréd-webshop
2020.03.20 22:22
Az egyedi bögre szuper ajándék minden alkalomra!

Napjainkban virágkorukat élik az egyedi ajándékok. A legtöbben próbálnak elrugaszkodni a hagyományos meglepetésektől, mint a bonbon vagy a virág, és igyekeznek valami személyeset adni, ami igazán örömet okoz. Ha Te is épp ilyet keresel, a legjobb helyen jársz, ugyanis nálunk kedvező áron rendelhetsz egyedi bögrét!

 

Egyedi bögrét bármilyen fényképből készíttethetsz. Akár egy családi fotót tennél rá, amivel a nagymamád lepnéd meg, akár egy közös szelfivel díszített bögrét adnál a barátnődnek, biztos lehetsz benne, hogy a hatás nem marad el! Természetesen feliratozásra is van lehetőség, ami lehet akár egy jó kívánság is, egy név vagy akár egy vallomás. A lehetőségek tárháza végtelen, csak a fantázia szab határt az egyedi bögrék készítésének. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél egyedi bögrét rendelni, fordulj hozzánk bizalommal! Ha kérdésed van termékeinkről, illetve a rendelés menetéről, vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésedre!