Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/9613159

Blog

Egyedi bögrék különleges alkalmakra

TeBögréd-webshop
2021.03.16 06:54
Egyedi bögrék különleges alkalmakra

Egyedi bögrék különböző jeles eseményekre, online rendeléssel, minőségi kivitelben, válaszd webáruházunkat az ajándékozáshoz!

 

Fényképes bögre Anyák napjára!

Bizonyos ünnepek során, például anyák napján sokaknak komoly fejtörést okozhat kitalálni anyukájuk, nagymamájuk meglepetését az alkalomra. A virág mellé szívesen választanának valamilyen különlegesebb meglepetést, például egyedi fényképes ajándékot. A kérdés ilyenkor már csak az, hogy ez esetben mi lenne a legideálisabb választás? Ha erre még nem kaptál választ, ajánljuk figyelmedbe webáruházunkból az anyák napi bögréinket!

Bögréink kiváló egyedi ajándékok anyák napjára. Az egyedülálló darabokkal emlékezetessé teheted az ünnepet, és a legjobb, hogy a termékek még praktikusak is. Az ünnepeltek szívesen fogják használni a mindennapokban a különleges bögréket, amikből a reggeli kávé, tea is sokkal jobban fog esni. Termékeinkkel csodálatos maradandó ajándékot adhatsz át anyák napjára, egyúttal pedig kicsit formabontó is lehetsz. A bögrék tökéletes párost alkotnak az édességekkel, virágokkal.

Fényképes bögre pedagógus napra, ballagásra!

Fényképes bögre pedagógus napra

Az egyedi fényképes bögréket más alkalmakhoz is szoktunk ajánlani, termékeink például rendkívül népszerűek az iskolai ünnepekkel kapcsolatban is. Az egyedi bögre készítésre gondolhatsz akkor is, ha ballagó családtagodat, barátodat lepnéd meg formabontó ajándékkal. A kínálatunk kialakításakor természetesen a tanárokra is gondoltunk, így ez esetben is választhatod az egyedi bögre rendelést.

Fényképes bögréink pedagógus napon is megállják a helyüket. Többféle humoros, vidám minta közül válogathatnak az érdeklődők, amikkel mosolyt lehet csalni a tanárok arcára. Sok pedagógus kifejezetten örül a különleges meglepetéseknek. A fényképes bögrék a ballagásokkal kapcsolatban pedig többféle módon is szóba jöhetnek. A bögrékkel meglephetik egymást a diákok búcsúzásképpen, vagy pedig osztályfőnöküknek is elkészíttethetik a különleges meglepetést, így méltó lezárást kaphatnak a közösen eltöltött évek. Bármilyen döntés is születik végül, termékeink tökéletesen megállják a helyüket az ilyen jelentőségteljes, megható pillanatokban is.

Fényképes bögre lánybúcsúra, legénybúcsúra, esküvőre!

fényképes bögre legénybúcsúra 

Ha hivatalos vagy esküvőre, és szeretnél apró különlegességet adni az ifjú párnak, vagy megviccelnéd őket, gondolj bátran egyedi fényképes bögréinkre! Termékeinket még a közös, násznépet szórakoztató játékokban is használhatják a friss házasok. A fényképes bögrék lánybúcsúhoz is tökéletesek. Ha tanácstalan lennél a leendő feleség ajándékával kapcsolatban, rendelj kényelmesen webáruházunkból, az ünnepelt biztosan értékelni fogja a választásod. A fényképes bögre a legénybúcsú elmaradhatatlan kelléke is lehet.

fényképes bögrék esküvőre, anyák napjára, iskolai ünnepekre egyaránt ideálisak, igényes termékeink bármilyen jeles alkalmon megállják a helyüket. Kínálatunk óriási, a választék kialakításakor figyelembe vesszük korábbi tapasztalatainkat és a vevői visszajelzéseket is, így mindig a legjobbat tudjuk nyújtani. A termékeket kedvező áron kínáljuk a megrendelőknek, akik bármikor, bárhonnan lebonyolíthatják a vásárlást. Ha bővebb információkra lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre.