Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/9613159

Blog

Egyedi fényképes bögre Karácsonyra! Ez nem csak egy bögre!

TeBögréd-webshop
2020.10.02 09:54
Egyedi fényképes bögre Karácsonyra! Ez nem csak egy bögre!

Ajándékot keresni karácsonyra komoly kihívás. Ezen az ünnepen igazán szeretnénk meglepetést és örömet okozni, hiszen a szeretet ünnepéről van szó. A legjobban egy személyes jellegű tárggyal lehet olyan meglepetést okozni, ami valóban őszinte örömet képes a másiknak adni.

A bögre nem lehet ilyen ajándék? Dehogynem! Természetesen egy bögre is válhat igazán személyes és megható karácsonyi ajándékká. Ezt egyszerűen meg lehet valósítani, méghozzá egyedi fényképes bögre formájában.

 

Az egyedi fényképes bögre elkészítése a cégünk egyik fő tevékenysége. Az egyedi fényképes ajándékot többféle használati tárgyból is el lehet készíteni. Póló vagy párna huzat és természetesen bögre is lehet olyan ajándék, amit egy kiválasztott fényképpel díszítenek.

A bögre olyan fényképes ajándék, amit mindenkinek lehet adni. Gondolj bele, hogy az egyedi fényképes bögre olyan tárgy, amit nem kell méretezni!  Nincs arra szükség, hogy a azon gondolkozz, milyen fazon, milyen méret, stílus vagy anyag illene ahhoz a személyhez, akinek a meglepetés készül.

Az egyetlen, amit el kell dönteni, az az, hogy milyen színű és méretű legyen a bögre és azt, hogy melyik fényképet nyomjuk a felületére. Az egyedi fényképes bögre megrendelése egyszerű, hiszen csak fel kell venned velünk a kapcsolatot, elküldeni nekünk a kiválasztott fényképet, amit mi rányomtatunk a bögrére. A kész terméket hamarosan kipostázzuk a megadott címre és Te máris becsomagolhatod, az ajándékozás napján pedig be is teheted a karácsonyfa alá.

Egy ilyen ajándék biztosan nem kerül a polc mélyére, hanem a megajándékozott kedvenc és féltve őrzött darabja lesz. Ha emlékeztetni szeretnél valakit a közösen megélt, szép pillanatokra, válaszd az egyedi fényképes bögrét karácsonyra vagy egyéb, jeles ünnepre!

Keress minket bizalommal, ha az egyedi fényképes bögre szerinted is szép és személyes ajándék lenne egy barátodnak, családtagodnak! A honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén szívesen válaszolunk a kérdéseidre, hogy minél egyszerűbb és gyorsabb legyen az ajándék megrendelése!