Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/9613159

Blog

Egyedi kerámia bögre rendelés

TeBögréd-webshop
2021.06.08 22:40
Egyedi kerámia bögre rendelés

Mindannyian jól ismerjük a helyzetet, amikor olyan alkalom közeledik, amire különleges ajándékot keresünk, de egyetlen ötlet sem nyeri el igazán a tetszésünket. Ha éppen ebben a cipőben jársz, és nem tudod, mi lenne a tökéletes meglepetés, íme, a tanácsunk!

 

Egyedi állatos bögre


Egyedi állatos bögre

Egyedi állatos bögre használatával még a hétfő reggelek is jobban indulnak, ilyen ajándékkal garantáltan örömet szerezhetsz ismerősödnek, rendelj bátran!

Ajándékot keresel valakinek, akiről tudod, hogy rajong az állatokért? Az állatos kerámia bögre remek választás, hiszen garantáltan minden reggel mosolyt csal a tulajdonosa arcára. Ezek a bögrék attól olyan különlegesek, hogy a kiválasztott szöveget és képet névvel vagy akár saját fotóval lehet kiegészíteni.

Humoros vagy megható? A döntés a Tiéd, hiszen számtalan változat érhető el nálunk, így kedved szerint válogathatsz. Rendelhetsz névre szóló állatos bögrét, de ha olyan ajándékot keresel, amiből biztosan nincs még egy, akkor a fényképes változat a neked való. Természetesen a bögre színéről is Te dönthetsz, ezzel a lehetőséggel pedig még személyesebbé varázsolhatod a meglepetést.

Családtag, barát, kolléga? Az állatos bögre bárkinek jó választás, ráadásul egyszerűen és kényelmesen megrendelheted, hiszen csak pár kattintás az egész. Valami mást keresel?

Vicces fényképes ajándék ötlet


egyedi bögre kamionosoknak

Egyedi bögre horgászoknak, kamionosoknak vagy éppen motorosoknak is készülhet, méghozzá szórakoztató felirattal!

Mindannyian jól ismerjük a helyzetet, amikor olyan alkalom közeledik, amire különleges ajándékot keresünk, de egyetlen ötlet sem nyeri el igazán a tetszésünket. Ha éppen ebben a cipőben jársz, és nem tudod, mi lenne a tökéletes meglepetés, íme, a tanácsunk!

A hobbi mindig jó kiindulópont, a bögre pedig olyan ajándék, amivel nem lehet mellélőni, a kettő együtt pedig máris megadja a választ a kérdésre. Annak, aki imádja a parton ülve várni a kapást, remek választás az egyedi horgászos kerámia bögre, míg annak, aki legszívesebben minden idejét kedvenc járványára fordítaná, az egyedi autós bögre lehet jó választás. Az egyedi bögre motorosoknak is kiváló ötlet, ha olyan embernek keresel meglepetést, aki a vasparipákért lelkesedik, és a sor itt még nem ér véget. Helyet kapott a kínálatban egyedi bögre kamionosoknak, sportrajongóknak, fotósoknak, sőt, a drónok szerelmeseinek is.

Egyik sem felel meg az elképzeléseidnek? Rendelj teljesen személyre szabott, fényképes ajándékot!

Családos bögre


Egyedi bögre keresztszülőknek

Az egyedi bögre szülőknek, gyerekeknek, tesóknak is szuper ajándék ötlet, csak annyi a dolgod, hogy megtervezed, mi pedig megvalósítjuk!

A legközelebbi családtagoknak olykor nem könnyű jó ajándékot találni, de egy rendhagyó bögre egyszerű és nagyszerű meglepetés, amit Neked is érdemes fontolóra venni. Mivel minden szempontból a megajándékozni kívánt személyre szabhatod az ajándékot, a korosztályt tekintve is bármi belefér, az egyedi bögre gyerekeknek éppúgy lehet jó ötlet, mint az egyedi bögre nagyszülőknek. Két legyet üthetsz egy csapásra, ha elnyeri a tetszésed az egyedi bögre pároknak, de akkor is érdemes fontolóra venni ezt az ajándékot, ha egy testvérpárnak keresel ajándékot, mert az egyedi bögre tesóknak is ötletes.

Egyedi bögre keresztszülőknek, nagybácsinak, dédinek is elérhető webáruházunkban, a kérdés csak az, hogy kinek keresel meglepetést? Nálunk van egyedi ajándék ötlet nagyszülőknek és a család összes többi tagjának is, fedezd fel termékpalettánkat, és meríts ihletet a tökéletes ajándékhoz!