Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/9613159

Blog

Egyedi kerámia bögre webáruház

TeBögréd-webshop
2021.05.19 06:54
Egyedi kerámia bögre webáruház

Az egyedi kerámia bögre attól olyan különleges, hogy a saját fotóiddal díszítheted! Nem kell aggódnod, valóban kiváló minőségű képek kerülnek az új bögrédre. A mai modern technológia már lehetővé teszi, hogy egy kerámia bögrére, domború felületre, nem túl nagy méretben is olyan képek kerüljenek, mintha most hívták volna elő őket egy fotóstúdióban.

 

Egyedi bögre fotó minőségű képpel

 

Az egyedi kerámia bögréden tehát nem lesz elmosódott, fakó vagy életlen kép, hanem egy szép, minőségi fotó kerül rá, amit kedvtelve nézegethetsz a reggeli kávézás vagy az esti teázás közben is. A rendelkezésünkre álló eszközpark segítségével elkészítjük azt az egyedi kerámia bögrét Neked, amilyet megálmodtál.

Rendelj saját magadnak vagy éppen valaki másnak, akinek szeretnél egy ilyen kedves és egyben praktikus ajándékkal is örömet szerezni. Válassz egyet a kedvenc fényképeid közül vagy pedig küldj nekünk egy képet, amire jó ránézni és hamarosan a kész, egyedi kerámia bögrén látod viszont precízen kivitelezve! Ha érdekel a szolgáltatásunk, keress minket bizalommal!

Egyedi feliratos bögre ajándékba? Egyszerű, de kedves ötlet!

egyedi feliratos bögre

Egyedi feliratos bögrét is rendelhetsz tőlünk a fényképes bögrék mellett! A bögréket sem kell máshol keresgélned, mert találsz nálunk többfélét is. Válaszd ki, hogy milyen színű legyen, pink, ezüst, arany vagy egyszerű fehér, de ne felejtsd el a feliratot se! A webáruházunkban találsz egy kis inspirációt a kész bögrékről, ezek alapján lehet a bögréd felirata vicces, inspiráló vagy egyszerűen csak jó kívánságokkal teleírt. Az egyedi feliratos bögréhez természetesen Te is kitalálhatsz saját feliratot, amit mi meg is valósítunk Neked.

Az egyedi feliratos bögre készülhet csak felirattal, de fel is dobhatod a díszítést egy szöveghez illő grafikával vagy éppen kiegészítheted képpel, fotóval is. Mi csak ötletet adunk, a döntés a Te kezedben van, hogy a kész bögre milyen legyen.

Születésnap, Anyák Napja, Karácsony, Névnapi jókívánság vagy csak egy szeretetteljes üzenet a családtagoknak, barátoknak. Mindenki szívesen olvassa reggelente, álmosan azt az üzenetet, amitől jól indul a napja. Rendelj egy új, egyedi bögrét Magadnak vagy a szívednek kedves személynek!

Fényképes bögre tele emlékekkel!

fényképes bögre

A webáruházunkban megtalálod azokat a bögréket, amikre kérhetsz egyedi képet. Milyen fényképet nyomtatunk a kiválasztott bögrére? A döntés csakis rajtad áll! Egy családi fotó, ami egy emlékezetes nyaraláson készült, azon a hangulatos strandon? A család szeretett kutyusáról egy fotó, ahogyan önfeledten játszik a kert zöld gyepén? Akár egy közös fényképet is választhatsz a legjobb barátoddal, amikor átvettétek a diplomátokat, emlékszel? Ne felejtsd el a legszebb pillanatokat, nyomtasd őket bögrére, hogy mindig mosolyra szaladjon a szád, ha rájuk nézel!

A fényképes bögre rendelésről kérj tőlünk további információt a megadott elérhetőségeink egyikén!