Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/9613159

Blog

Egyedi kutyás bögre: a kutya rajongóknak kötelező!

TeBögréd-webshop
2020.12.15 22:54
Egyedi kutyás bögre: a kutya rajongóknak kötelező!

Az egyedi kutyás bögre a bögre gyűjteményed egyik legszebb darabja lehet! Egy igazi kutyabolondnak a kutyája a mindene, de nem mond nemet a kutyás holmikra sem, mert ugye abból sosem elég! Az egyik legbiztosabb választás egy bögre, mert hát arra mindenkinek szüksége van és mindenki használja, legyen kicsi vagy nagy, lány vagy fiú. A kutyások a kávét, teát, forró kakaót is csak a saját kutyás bögréjükből szürcsölik szívesen. Ha ezzel Te is egyetértesz, akkor itt a nagyszerű alkalom arra, hogy beszerezz egy vadonatúj, egyedi kutyás bögrét!

 

Az egyedi kutyás bögre azt jelenti, hogy csakis Neked készült. Igen, rá tudjuk nyomtatni a bögrére a kutyusod fényképét, ha azt szeretnéd! Akár grafika, vicces rajz, egy kedves fotó vagy kutyás témájú alkotás is kerülhet a bögrére, aminek a színét is Te határozhatod meg. A webáruházunkban ehhez találsz választási lehetőségeket, valamint természetesen bögre mintákat is. Minden bögrét úgy terveztünk meg, hogy valamilyen mutatós minta, vicces, frappáns szöveg foglalja keretbe a képet, ami a porcelán felületre kerül. Tehát, ha nincsen teljesen saját ötleted, akkor se keseredj el, csak válassz egyet a webshopban kapható bögrékből. Amelyik szerinted a legjobban illik hozzád és a kutyádhoz, azt válaszd! Már csak egy fotóra vagy grafikára van szükségünk, amit ha elküldesz nekünk, akkor azt a bögrédre tudjuk nyomni!

Az egyedi kutyás bögréd biztosan nem fog ott porosodni a konyhaszekrény polcán, mert egyszerűen imádnivaló! Ha Te is így gondolod, akár több fajtát is rendelhetsz belőle, biztosan van több fotód a kedvencedről, ha több kutyád van, akkor pedig kötelező! 

Ajándéknak szemelted ki az egyedi kutyás bögrét? Annyira megtetszett, hogy mindenképpen szeretnél belőle saját magadnak is? Nem kell döntened a kettő közül, rendelj magadnak és másoknak is ilyen egyedi kutyás bögrét! Ha megtetszett az ötlet és már régóta szeretnél hasonlót, csak vedd fel velünk a kapcsolatot! A weboldalunkon megtalálható minden elérhetőségünk, amin a bögrékről, szolgáltatásainkról tudsz további információkat kérni kollégáinktól!