Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/9613159

Blog

Különleges bögre, ami más, mint a többi, mert kedvenc lesz belőle!

TeBögréd-webshop
2020.11.02 20:54
Különleges bögre, ami más, mint a többi, mert kedvenc lesz belőle!

Neked van kedvenc bögréd? Mindenkinek megvan a maga bögréje, amit elsőként emel le a polcról, amiből a legjobban esik a reggeli tea vagy kakaó és amit akkor is szívesen használ, ha már a sok mosogatásban kicsorbult vagy megrepedt. Ez ugyanúgy igaz az otthoni teázásra, mint a munkahelyi kávézásra. A kedvenc bögréd nem csupán egy porcelán vagy kerámia tárgy, sokkal több annál. Akár egy ismerős, kedves, otthonos tárgy, ami kellemes érzésekkel tud eltölteni. Nincs is annál jobb ajándék, ha egy ilyen dologgal leped meg azt, aki fontos a számodra, ugye?

 

 

A webshopunkban könnyen találsz ilyen különleges bögrét, amit ráadásul teljesen egyedire tervezhetsz, ettől lesz különleges. Hogyan lesz egy egyszerű bögréből különleges bögre? Ennél mi sem egyszerűbb! Két dolog kell hozzá, egy bögre, na és egy vagy akár több fénykép. A fényképekkel dekorált különleges bögrében az a jó, hogy bármilyen alkalomra és akármelyik ünnepre kiválóan illik. Az emlékezetes vagy kedves pillanatokat megörökítő fotók a különleges bögréken élnek tovább és kellemes pillanatokat szereznek minden bögre frissítő közben.

Bízd ránk a különleges bögre kivitelezését, garantáljuk, hogy szép és minőségi ajándék készül, pontosan olyan, amilyennel meg szeretnél lepni egy rokont vagy barátot. Kedvező áron készül el ez az egyszerű, ám mégis végtelenül különleges és egyedi tárgy, ami a mindennapok kedvence lehet! A fehér bögre helyett választhatsz színeset is, moshatod hagyományosan vagy mosogatógépben is, már csak vigyázni kell rá, hogy el ne törjön! A különleges fényképes bögre készülhet fotóval és hozzáillő szöveggel, akár kis mintákkal, dekoratív kerettel is. 

Amennyiben a különleges bögre, mint ajándék szerepel a Te ajándék ötleteid között is, fordulj hozzánk bizalommal és mi segítünk megvalósítani a legkülönlegesebb meglepetést, ami bögréből csak készülhet! A weboldalunkon minden részletet megtalálsz a fényképes bögre rendelésről, de ha még van kérdésed, akkor lépj kapcsolatba kollégáinkkal a megadott elérhetőségeink egyikén!