Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/9613159

Blog

Kutyás bögrék a kedvenced fotójával!

TeBögréd-webshop
2021.08.18 19:38
Kutyás bögrék a kedvenced fotójával!

Kutyás bögrére vágysz, de nem találtál rá arra az egyre, ami igazán elnyerte a tetszésedet? Nem biztos, hogy a boltok polcain kell keresgélned, mert máshol is találsz saját bögrét. Nem akármilyen bögrét, hanem a saját kedvenced képével díszített darabot!

 

Az egyedi bögrét egyenesen online webshopunkból tudod megrendelni. Keress minket bizalommal és pár egyszerű lépést követően, hamarosan már érkezik is hozzád a saját kutyás bögréd! Ami mindenképpen kelleni fog a bögre megrendeléséhez, az egy fotó a kutyusodról. A kedvenc fényképedet küldd el nekünk online, mi pedig a megfelelő nyomtatási technológiával a kiválasztott bögre felületére illesztjük azt.

A bögrét sem kell külön megvásárolnod, mert a webáruházunk termékei közül ezt is ki tudod választani. Ha egyszerű, fehér bögrét szeretnél, megtalálod, de ha kicsit színesebbet képzeltél el, akkor olyan bögrére készül majd a fénykép. A kutyás bögréd lényege, hogy olyan legyen, amin a kutyusod fotója is helyet kap és amiből nincs még egy. A boltokban ilyet nem találsz, de nem is kell, hogy legyen, mert meg tudod tervezni és el tudod készíttetni velünk. A fotó mellé még egy-egy frappáns szöveg is elfér a bögrén. Az egyik oldalán a fénykép a kutyusodról kap helyet, a másik oldalon pedig egy pár soros szöveg. A bögréket és a szövegeket is ki tudod választani, melyiket vennéd a kezedbe szívesen reggelente, melyiket olvasnád kedvtelve a teázás vagy kávézás közben.

A kutyád megérdemli, hogy egy kutyás bögrén is meg legyen örökítve, ez nem kérdés! A kutyás bögréd olyan lesz, amilyennek megálmodtad és amilyet szerettél volna. Cseréld le a régi kávé vagy teás bögrédet egy olyanra, ami a kedvenc, négylábú barátodat örökíti meg! Ébredj a kedvenceddel akkor is, ha valamiért nem lehet Veled, vidd magaddal a bögrédet bárhová!

kutyás bögre megrendelését rövid határidővel vállaljuk. Vásárolj belőle saját részre, de feledkezz meg a a szintén kutya bolond ismerőseidről, barátaidról se! A honlapon minden fontos információt közzétettünk az érdeklődőknek!