Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/9613159

Blog

Unikornisos bögrék, csillámpónis meglepetésnek!

TeBögréd-webshop
2021.10.27 11:33
Unikornisos bögrék, csillámpónis meglepetésnek!

Az unikornisos bögréktől minden cukiság faktor kiakad! Rendelj ajándékba olyan bögrét, ami névre szóló és bármilyen alkalomra tökéletes választás!

 

 

A bögre már nem csak egy unalmas ajándék lehet, amit azok adnak a másiknak, amiknek semmilyen ötletük sincsen! Ezt a hatalmas hibát csakis akkor követheted el, ha a bögréd annyira jellegtelen, hogy se szerethető, se pedig dekoratív nem tud lenni. A legjobb, amit tehetsz, hogy olyan helyről választasz ajándék bögrét, ahol a kínálat egyedi, sőt a bögréket akár még személyre is szabhatod! Keress minket bizalommal és válogass a mi bögre webshopunkból, ahol nemcsak a saját bögrédet tudod megtalálni, hanem másokat is meg tudsz ajándékozni egy ilyen hétköznapi használati tárggyal!

Az egyedi bögréinket több témában készítjük, mindig valamilyen szép, vicces, aranyos és dekoratív díszítéssel. A díszítés mellett azt is kiválaszthatod, hogy milyen bögrére készüljön el a grafika, mint például az unikornisos bögréknél. A bögrék unikornisos mintával készülnek, de ezekből a mintákból több is van. Van unikornis bögre karácsonyra, születésnapra vagy pedig névnapra.

Az unikornisos bögrék lehetnek egyszerű, fehérek, ezeken egyébként nagyon jól érvényesülnek a csillámpónis minták. Ezen kívül színesebb változat is elérhető a bögre webshopunkban, olyan, aminek a füle és a belseje piros, fekete, zöld vagy éppen rózsaszín. Az unikornisos bögrék mindkét oldala lehet mintás, csak rajtad múlik, hogy melyik opciót választod. Végül ne feledd a kerámiából készült unikornisos bögrékről a nevet se! A sajátodat vagy azokét, akiknek meg szeretnéd rendelni ezt a névre szóló meglepetést!

Az unikornisos bögrék valódi, csillámpónis meglepetések, amik a reggeli tea, a karácsonyi kakaó vagy a mindennapi kávé fantasztikusan cuki kísérői. A bögre nem unalmas ajándék, pláne akkor nem, ha névre szóló egyszarvú díszeleg rajta! Kötelező ajándék, nem csak lányoknak! A bögre rendelésben nyugodtan kérd a kollégáink segítségét,ha esetleg elakadtál valahol! Hamarosan postázzuk, amint elkészült!