Gyors vásárlás regisztráció és minimum összeghatár nélkül!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/9613159

Rendelés menete - egyedi pólók

FONTOS!

A webshopban regisztráció nélkül is vásárolhatsz!

 

 

 1. Küldd el nekünk e-mailben a mintát, képet, grafikát, amit a pólódra, bögrédre… stb szeretnél
  (felbontás: min. 200 dpi, fájlformátum: .psd, .pdf, .eps, .jpg, .tif)
 2. Írd meg milyen termékre (szín, méret, fazon), hova, és mekkora méretben (max. 30×40 cm) szeretnéd (általunk forgalmazott termékek itt)
 3. Emailben elküldjük megrendelésed visszaigazolását a fizetési infókkal
 4. Előreutalás van, a pénz beérkezését követő 1-5 munkanapon belül (minta bonyolultságától függően) nézőképet küldünk – ami még természetesen változtatható, ha elsőre nem sikerült az elképzelésedet megvalósítanunk.
 5. Ha elnyerte tetszésed, küldj egy visszaigazoló e-mailt rendelésed megerősítésével
 6. Elkészítjük a pólódat, vagy bögrédet, vagy…
 7. Az elkészült terméket a GLS segítségével juttatjuk el hozzád

 

Rajtunk kivűlálló okok miatt előfordulhat csúszás, átmeneti készlethiány, ebben az esetben a haladéktalanul értesítjük a vevőinket, hogy megoldást keressünk a helyzetre.


Fontos tudnivalók mindenkinek!

Amit mindenkinek tudni kell, azok a száraz tények, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a pólóddal, bögréddel… stb elégedett légy.

 • Felbontás: minimum 200 dpi-s képeket várunk Tőletek
 • Fájlformátum: .psd, .pdf, .eps, .jpg, .tif
 • Amire kérheted azt a galériában láthatod
 • Akár már 1700 Ft-tól lehet egyedi pólód.

Magánszemélyeknek

Bizonyára sokszor fordult már elő veled, hogy boltról boltra jártál és nem találtad számodra a legmegfelelőbbet, legyen szó ruháról, ajándékról vagy akár kiegészítőről. Így kénytelen voltál megalkudni egy átalagos darabbal. Ennek az ideje lejárt! A digitális technológia rohamos fejlődésének köszönhetően új világ nyílik meg előtted!
Ugyanis legyen bármilyen ötleted, mi azt megvalósítjuk.

Lehetőségeid szinte korlátlanok:

 • Ha igazán személyeset szeretnél, ajándékozhatsz egy nagyszerű dolgot: egyediséget! Lepd meg magad, párodat, barátaidat, szüleidet, kedves ismerőseidet, rokonaidat születésnapra, névnapra, évfordulóra, karácsonyra, legény-, lánybúcsúra, békülés céljából vagy csak úgy meglepiből. Nincs olyan ember, aki ne örülne annak, hogy kiemeled őt a szürke hétköznapokból egy feltűnő és egyedi mintájú, akár humoros szöveggel vagy a számára legkedvesebb figurával megtervezett pólóval, bögrével…
 • Ha úgy gondolod, bármilyen mintát, grafikát kiválaszthatsz, és azt saját ízlésed szerint alakíthatod, formálhatod, bővítheted, hozzátehetsz, elvehetsz, ahogy te szeretnéd.
 • Ha már rettentően sürget az idő, a hirtelen jött ötleteid is pár órán belül megvalósulhatnak. Nem kell aggódnod többé egy elfelejtett születésnap vagy a bolti nyitvatartás miatt. Reggel megálmodod másnap talán már…

Cégeknek, kluboknak és egyesületeknek

Egyedi emblémázás a legkorszerűbb digitális textilnyomással és szublimációs eljárással! Ajánljuk pólóinkat, bögréinket és más emblémázható termékünket minden olyan cégnek, egyesületeknek, kluboknak, iskoláknak stb., akik egyedi és egységes, de megfizethető megjelenésre vágynak, hogy magabiztosan képviselhessék a cég, vagy egyéb egyesülés érdekeit. Tehát nem maradt más dolgod, minthogy bármikor megálmodd és fel vedd velünk a kapcsolatot! Mi valóra váltjuk elképzeléseidet!

Amit garantálni tudunk:

 • emblémázást már egy darabtól is vállalunk
 • a digitális technológiával nyomott pólóink csúcsminőséget képviselnek, amelyek rendkívül tartósak, nem töredeznek, bőrbarát-légáteresztők, ellentétben a matricázott pólókkal
 • sokféle színt és színátmenetet tartalmazó képek is tökéletesen megjeleníthetők
 • bármilyen színű alapanyagra tudjuk vállalni a nyomtatást
 • grafika mérete akár 30×40 cm is lehet, és a pólón kívánság szerint több helyre is van lehetőség ábrát, szöveget, logót, emblémát nyomni
 • divatos és trendi női-férfi pólók, felsők, atléták sokaságát kínáljuk

Szállítás

Kivételes esetekben – telefonos egyeztetés után – a pólódat a XVIII. XIX. kerületben is átveheted. Előreutalás van, a pénz beérkezése után általában 1-3 munkanapon belül látványtervet küldünk, elfogadása után elkészítjük, útnak indítjuk. A megrendelt termékeket a GLS segítségével juttatjuk el hozzád, aminek a díja:

 • 19.999 Ft-ig összértékig: 1490Ft
 • 20.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállításiköltséget átvállaljuk

 

Minőség és garancia!

A Pólóvilág kizárólag 100% pamutból készült kiváló minőségű termékeket használ az egyedi bodyk, pólók legyártásához. Kínálatunkban csak megbízható márkák termékei szerepelnek. A nyomat csúcsminőséget képvisel, rendkívül tartós, nem töredezik, bőrbarát, a matricázott pólókkal szemben kiválóan szellőzik. Visszavásárlási garancia nincs! A termékek a Ti elképzeléseitek alapján készül, amiket mi a későbbiekben nem tudunk hasznosítani, ezért azt tanácsoljuk, ha még nem vásároltatok nálunk, és egy nagyobb megrendelést szeretnétek leadni, akkor egy próbavásárlás alkalmával győződjetek meg az általunk képviselt minőségről! Ezzel elkerülhetőek a későbbi kellemetlenségek, és szükségtelen reklamációk.